15

Komentari (15)

Mirsad
Penal je bio a bio je i crveni karton jer je faul napravio zadnji u odbrani Armenije. Bio je još jedan penal, kada je domaći igrač uhvatio rukama i držao Gojaka da ne dođe do lopte, ali francuski ****ari ni ovaj put ništa nisu svirali. Nedavno je francuski parlament usvojio rezoluciju o tobožnjem genocidu u Armeniji - njihove sudije prate političare.
Blokiran
Nedo bog da smo dobili pa da i dalje zivimo u zabludi!
teddy sheringham
Igra ti je bila tuki. Gubio si lopte kao od šale. Sramota. Pušite tuki svi redom, više vas ne gledam i ne pratim, ****te se.
Ullefs13
Fk,Nk-Savez najveće zlo B&H,dog se ta bagra i oštapler ne poćisti nema napretka ni u repki ni u BH ligi prijatno.
NikoIliNeko
Ne valja Šušić, ne valja Hadžibegić, Vaha skontao na vrijeme, ne valja Baždarević, ne valja Robi, je li do selektora ili do igrača i saveza.Sram vas bilo. Robi svaka ti čast, ti si gospodin
NikoIliNeko
Opet sudija kriv, vašem zalaganju na terenu ništa nije falilo kao i obično
Ljacmu1
Nije bio penal. Džeko je išao iznudit penal, počeo se bacati prije. Ali zato bi Osim bio dobar dobar. Njemu bi sudio penal, dobar je sa sudijama, zna ih šarmirati, zna i engleski.
Uranija
Nismo zaslužili pobjedu ali je penal bio čist kao suza
Saimai1316
****m i tebi pjanicu sve ****o jedno,svaku ste mjeru presli sa ovim danas porazom,****a jedna
Uranija
Kad smo gubili sa Safetom, Safet bio kriv, sad kad gubimo onda kriv Pjanic Dzeko... hahahaha koji smo mi licemjeri
Barbarez9
Pjanke tebi je Juventus domovina....**** te tvoj slobodnjak i igra.. Miske je za tebe Zidane
Syr
jeste koliko si i ti Barbarez :)
redondo
Ima nešto truhlo u i oko tima. Znam da su Lulic, Ibisevic, Medunjnin i Begovic bili dobri haveri a nema nijednog. Nesto tu smrdi. Cini mi se da su otisli pod nekim pritiskom. Ona Luliceva izjava, pa i Medunjanin je imao neke izjave, Ibisevic... Pa gdje je Hajrovic, Prcic koji je dobro igrao u Strazburu, zasto ne zavrse Dilavera koji i beka moze da pokrije... Volio bih da grijesim ali mislim da igraju podobni ili oni koje menadzerske masinerije guraju.
teddy sheringham
Mutan je trener koji zove Saudijce.
gaziiiiJAaaa
Igra ti je bila na NIVOU MLAĆINOG TEKSTA..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.