Pjanić utučen nakon poraza: Na Džeki je bio penal, bio sam iza njega

Nije bio na nivou

Pjanić utučen nakon poraza: Na Džeki je bio penal, bio sam iza njega

S. Mlaćo

Miralem Pjanić kao ni ostali saigrači u dresu reprezentacije nije briljirao danas.

Lako smo gubili lopte, Armenci su koristili sve naše greške, te na kraju zasluženo slavili. Sada nam predstoji težak posao, a dobit ćemo i novog selektora.

"Nismo ostvarili što smo htjeli. Trebala nam je pobjeda, ali eto desilo se što se nije trebalo desiti", kazao je Pjanić.

Kod rezultata 2:2 naši su tražili jedanaesterac nad Džekom, no glavni sudija nije tako mislio. Džeki je dao žuti karton.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Vidio sam faul nad Džekom, bio sam iza, ali nije svirao. Sada će biti teško", dodao je populani Mire.

Narednu utakmicu kvalifikacija naši Zmajevi igra protiv Finske u BiH.

Top Komentari

Ljacmu1
Nije bio penal. Džeko je išao iznudit penal, počeo se bacati prije. Ali zato bi Osim bio dobar dobar. Njemu bi sudio penal, dobar je sa sudijama, zna ih šarmirati, zna i engleski.
3 25
Barbarez9
Pjanke tebi je Juventus domovina....**** te tvoj slobodnjak i igra.. Miske je za tebe Zidane
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi