6

Komentari (6)

Mirsad1705
Kad je neko fudbalski majstor, onda ima pravo da sanja i da igra za Vrbanjušu ako hoće i da kasnije promijeni i da kaže da je to bila šala i da mu je pravi san bio Rudar iz Kaknja. Svi koji dolaze u novi klub nastoje se dopasti i navijačima i saigračima, jer je u pitanju kolektivna igra i ako nemaš loptu (kao Grizman npr.), jer nisi nešto po volji Mesiju, onda si završio karijeru prije nego si je i počeo.
Damir
Cuj oduvjek je mastao da igra za barcelonu a do skoro je govorio da mu je san da igra za real i da ga trenira njegov idol zidane
SirAlex
felix__27
Ne sumnjam ja tebe,proigrat ćeš ti u Barci... De malo se spremi za S.Irske,uzmi malo Dzekine volje,htjenja!
Maestro
Sretno Mire budi na svom nivou kako znaš i zagarantovano ti je mjesto u ekipi
Adnanos
Mora poceti igrati inace nece biti u formi protiv Sj. Irske
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.