Pjanić: Zukanoviću će biti drugačije u Romi

Još jedan bh. reprezentativac u Rimu

Pjanić: Zukanoviću će biti drugačije u Romi

Koloniju bh. reprezentativaca u Romi je povećao Ervin Zukanović koji je stigao na šestomjesečnu posudbu. 

Zukanović će danas u jutarnjim satima obaviti liječničke preglede i potom zvanično potpisati ugovor sa rimskim klubom, a sreću i zadovoljstvo što je pojačao Romu nije krio ni reprezentativni saigrač Miralem Pjanić.

"Svi u klubu smo spremni da mu poželimo dobrodošlicu. Zukanović mora imati na umu da dolazi u klub u kojem će mu biti drugačije nego Sampdoriji. Ovdje je veći pritisak, ambicije su velike i u svakoj utakmici se mora davati maksimum za pobjedu. Mora se prilagoditi u što kraćem vremenskom periodu i mi ćemo mu pomoći u tome", kazao je Miralem Pjanić za italijanske medije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zukanović u redove Rome dolazi na posudbu do kraja sezone za 1,5 miliona eura, a ukoliko Spalletti bude zadovoljan njegovim nastupima, Vučica će imati pravo otkupa ugovora u visini od 2,5 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi