Pjanića čekaju svjetla Nou Campa: Arthur prihvatio da ide u Juventus!

Sve izgledniji 'trejd'

Pjanića čekaju svjetla Nou Campa: Arthur prihvatio da ide u Juventus!

E. Škorić

Brazilski veznjak Arthur Melo korak je bliže Juventusu, javljaju jutros mediji u Italiji i Španiji.

Arthur je ključan čovjek u poslu koji već sedmicama žele da sklope Barcelona i Juventus. Katalonci rade na dovođenju Miralema Pjanića, a Juventus nije želio da prihvati drugu razmjenu osim one u koju je uključen upravo Arthur.

On je uporno odbijao pristati na odlazak, čak je i u pisanoj izjavi izrazio želju da ostane, ali sada se mavodno stvari mijenjaju i razmjena Arthur - Pjanić sve je izvjesnija.

Tuttosport piše kako Arthur trenutno trenira s rezervama Barcelone i već je rekao 'da' Staroj dami, dok je prethodno lične uslove dogovorio i naš veznjak s katalonskim divom, pa bismo zaista mogli da svjedočimo razmjeni o kojoj se odavno priča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener Barcelone Quique Setien je u razgovoru za beIN Sports bio "bez komentara" o Arthurovoj budućnosti, što je takođe podgrijalo cijelu priču.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1946
Zavrsice se isto ko Dzeko-Chelsea...
1 1
Zulfikar
Zasto mu nije otvoren pendzer, ruka van, dok iz auta štopa Mile Kitic????
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi