Pjanićev komentar na Instagramu oduševio navijače Barcelone

Jedva čeka da debituje

Pjanićev komentar na Instagramu oduševio navijače Barcelone

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Pjanić je s Barcelonom potpisao ugovor na četiri godine, te je odlučio zadužiti dres s brojem osam. Bh. fudbaler je izašao i na Camp Nou kako bi pozirao u dresu novog kluba, te je svojom tehnikom oduševio fanove.

"Prolazeći kroz svlačionicu, kroz tunel koji vodi na travnjak osjetio sam svu historiju kluba i šta on sve znači. Čast mi je što ću dijeliti svlačionicu s velikim šampionima", bile su prve riječi Pjanića kao igrača Barcelone.

Nakon što je pozirao s dresom Barcelone ovaj klub je na zvaničnom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija bh. igrača, a i sam Pjanić je odlučio da ostavi komentar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"A, sada se zabavimo", poručio je bh. reprezentativac i dobio je preko četiri hiljade lajkova na svoj komentar.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi