Pjanićeva oproštajna poruka? Misimović mu je postavio škakljivo pitanje

Rastanak s Barcelonom

Pjanićeva oproštajna poruka? Misimović mu je postavio škakljivo pitanje

Edmir Škorić

Sudeći prema onome što je Miralem Pjanić objavio na društvenim mrežama, došlo je vrijeme za rastanak.

Pjanić je prošlog ljeta stigao u Barcelonu u zamjenu za Arthura koji je otišao u Juventus, ali samo godinu dana kasnije bh. reprezentativac pakuje kofere i kreće nazad u Italiju.

Njegovi menadžeri užurbano rade na transferu i sve ukazuje na to da će 31-godišnji veznjak ponovo obući dres Stare dame i da će ponovo igrati u timu s kojim je osvajao titule.

"Ciao", napisao je Pjanić u opisu fotografije u opremi Barcelone, a to je mnogima značilo samo jedno - oproštajna poruka od Katalonaca. Njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Miralem Pjanić uz smiješa ga je upitao: "Gdje će?". U komentarima mnogi pišu "Juventus" i čini se da je samo pitanje trenutka kada će se desiti Pjanićev povratak na sjever Italije.

Barcelona i Juventus će na Nou Campu igrati 8. augusta. Riječ je o tradicionalnom meču Gamper kupa. Upravo taj duel bi mogao biti posljednji za Pjanića kao člana katalonskog diva poslije čega se očekuje da ponovo zaduži dres Stare dame.

Bh. veznjak je od 2016. do 2020. godine igrao za Juventus. Nastupio je u 178 utakmica, zabio je 22 gola i osvojio je četiri titule prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U prošloj sezoni Pjanić je odigrao svega 30 utakmica za Barcu, a tek na njih 11 bio je starter.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

damir83
Pjanić pitao Pjanića gdje će, interesantno koji glupsoni i „novinari“
10 0
arbajram
Drag mi je, ali lik sve radi osim što igra. Jbte Instagram, igraj malo
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi