Pjanićeve asistencije neiskorištene, Juventus remizirao

Juventus - Espanyol 2:2

Pjanićeve asistencije neiskorištene, Juventus remizirao

Midhat Šljivak

Juventus je u pripremnom meču pred start nove sezone remizirao s Espanyolom 2:2

Igra Stare dame, posebno u prvom poluvremenu, bila je potpuno bezidejna. Iskoristio je to španski tim da u 36. minuti preko Lea Baptistaa dolazi do prednost od 1:0.

Uspio je Juventus u nastavku da izjednači. Igrala se 54. minuta kada je na 1:1 izjednačio Mario Mandžukić nakon lijepe akcije Bianconera.

Miralem Pjanić je odigrao dosta dobar meč. Imao je dvije odlične asistencije za Gonzala Higuaina i Paula Dybalu, ali su Argentinci promašili velike šanse.

Espanyol je susret završio s 10 igrača nakon isključenja Sancheza, ali je u 85. minuti ekipa iz Barcelone preko Seville došla do vodstva.

Ipak, u 90. minuti Juve preko Dybale dolazi do izjednačenja za konačnih 2:2.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus - Espanyol 2:2




Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi