Pjanićevo izvinjenje

Veznjak Juventusa se izvinio

Pjanićevo izvinjenje

A. Čaušević

Miralem Pjanić je jedan od najvažnijih igrača Juventusa i nalazi se u grupi onih od kojih se očekuje najviše tokom svake utakmice. Identičan status ima i u reprezentaciji BiH. 

Pjanić je jučer u Dubaiu dobio priznanje za sve što je uradio u svojoj karijeri prilikom ceremonije Globe Soccer Awards.

Po prijemu nagrade uputio je izvinjenje svim navijačima Stare dame zbog gubitka nedavnog Superkupa od Lazija. Pjanić i društvo su u potpunosti podbacili u tom susretu te su Nebeskoplavi zasluženo slavili s 3:1.

Bianconeri su tako ostali bez prvog trofeja u sezoni, ali su još uvijek u borbi za Scudetto, Ligu prvaka te Kup Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Važno je da težimo ka osvajanju trofeja, to smo uvijek radili. Lazio i Roma su jaki protivnici za Juventus u Seriji A, baš kao i Inter. Pokušat ćemo osvojiti Ligu prvaka i izvinjavamo se što nismo osvojili Superkup", kazao je Pjanić.

Juventus trenutno dijeli prvo mjesto u Seriji A sa Interom, u osmini finala Lige prvaka će igrati dvomeč sa Lyonom, dok će u Kupu Italije sredinom januara dočekati Udinese.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapaBenedikt
Kad će izvinjenje za rezultate u kvalifikacijama? Selam
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi