Pjesma bh. navijača u Torinu: "Za Bosnom tugujem, Bosni se radujem..."

Odlično raspoloženje pred meč

Pjesma bh. navijača u Torinu: "Za Bosnom tugujem, Bosni se radujem..."

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo gostujućom utakmicom protiv Italije.

Jasno je da je Italija večeras u Torinu veliki favorit, ali Zmajevi ulaze sa dosta motiva u utakmicu jer se navijačima žele iskupiti za neočekivan poraz od prije tri dana kada nas je Finska savladala sa 2:0.

U Torinu se očekuje veliki broj navijača Bosne i Hercegovine i sigurno je da će bh. reprezentativci imati dobru podršku.

Bh. navijači se već okupljaju u centru Torina gdje se od jutarnjih sati može čuti pjesma. Ono što je zanimljivo jeste da su veoma dobro raspoloženi i sigurni da Zmajevi mogu napraviti iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U videoprilogu naših reportera iz Torina možete pogledati atmosferu iz samog centra ovog grada, te pjesmu naših navijača.

Top Komentari

Samkodk
Jedino su navijaci svjetla tacka..
6 0
dmecho
Text obavezno promjeniti u: Za Bosnom tugujem, više nego što se radujem ?
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi