Pjesma navijača Celtica odjekivala u kafiću, a onda su se pojavili navijači Sarajeva!

Srdačan pozdrav večerašnjih rivala

Pjesma navijača Celtica odjekivala u kafiću, a onda su se pojavili navijači Sarajeva!

E. Čaušević

Na Koševu se večeras igra utakmica prvog pretkola Lige prvaka u kojoj će snage odmjeriti Sarajevo i Celtic.

Sigurno je da je bordo klub dobio najtežeg mogućeg protivnika u prvom pretkolu Lige prvaka, ali su igrači Sarajeva poslali jasnu poruku da se neće tek tako predati i da će dati svoj maksimum u ovom dvomeču.

Prvi meč igra se večeras od 19:45 sati na Koševu, a očekuje se da će Sarajevo imati veliku podršku svojih navijača. Također, neće izostati ni podrška navijača Celtica.

Naime, velika grupa navijača škotskog prvaka doputovala je u Sarajevo, a baza im je ovih dana Celtic pub. Upravo i danas se ovdje za utakmicu "zagrijava" veliki broj navijača Celtica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U jednom trenutku u ovaj pub došla je i grupa navijača Sarajeva koja je srdačno dočekana. Navijači večerašnjih rivala su se pozdravili i čak zapjevali zajedno i poslali jednu fantastičnu sliku i poruku pred večerašnji susret na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

No_Ke
Kakvi ste vi idioti novinarski! Procitas naslov i vidis video, nigdje veze s vezom..
4 0
No_Ke
Kakvi novinarski idioti. Usla zenska sa dresom oni pisu aaaa onda su se pojavili navijači Sarajeva.. Fuj!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi