Plakalo i Smajić prva pojačanja Metalleghea

Nova imena na Mračaju

Plakalo i Smajić prva pojačanja Metalleghea

Metalleghe BSI angažovao je prva dva pojačanja za debitantsku sezonu u Premijer ligi BiH. 

Tim iz Jajca pod vodstvom Nermina Bašića želi se u elitnom razredu zadržati duže od jedne sezone i u tom cilju intenzivno se vode pregovori sa nekoliko kvalitetnih igrača, a prvi u nizu s kojima je postignut dogovor su Emir Plakalo i Sulejman Smajić. 

Plakalo, koji je ugovorom vezan za Sarajevo do 2018. godine, dogovorio je jednogodišnju posudbu u Metalleghe i predstavljat će konkurenciju golmanu Nevresu Fejziću, dok Smajić stiže kao slobodan igrač i također ostaje godinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vijest da su Plakalo i Smajić novi članovi kluba potvrdio nam je i sam trener Bašić, ističući da će u narednim danima još nekoliko imena stići na Mračaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi