Platio kartu 170 funti, prešao 16.000 kilometara i onda mu meč zamalo uništio kamerman

Srećom, dobio je drugu kartu

Platio kartu 170 funti, prešao 16.000 kilometara i onda mu meč zamalo uništio kamerman

Vrlo zanimljiva priča dolazi nam od strane jednog engleskog navijača sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Radi se o 42-godišnjem Ianu Perryju koji živi na Novom Zelandu, ali je rodom iz Engleske i došao je gledati svoju reprezentaciju protiv Tunisa na Svjetskom prvenstvu.

Platio je kartu za meč čak 170 funti, prešao preko 16.000 kilometara kako bi stigao na odredište, kad tamo - kamerman! Dobio je mjesto odmah iza kamermana koji je snimao utakmicu i od kojeg ništa nije vidio.

"Nisam mogao vjerovati. Bila je to karta iz kategorije jedan", rekao je Ian, koji je inače rodom iz Prestona, ali kasnije je dodao da su organizatori bili veoma pošteni prema njemu pa su mu zamijenili kartu.

"Da budem pošten, kada sam prijavio problem, dali su mi drugu kartu na potpuno drugom dijelu stadiona", rekao je Ian.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sa nove pozicije ovaj navijač je bio u stanju da neometan gleda pobjedu svoje reprezentacije od 2:1 protiv Tunisa uz dva gola Harryja Kanea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi