"Plava noć": Od političkog vrha, do sportskih rivala...
NK Široki Brijeg sinoć je organizovao "Plavu noć" povodom proslave 70. rođendana kluba na kojoj je bilo preko 300 zvanica. Foto: Jabuka.tv

Široki proslavio rođendan

"Plava noć": Od političkog vrha, do sportskih rivala...

E. Čaušević

U hotelu Park u Širokom Brijegu sinoć je održana "Plava noć" povodom proslave 70. rođendana NK Široki Brijeg.

"Plava noć" održana je pod sloganom "70 godina ponosa", a na istoj bilo je preko 300 zvanica. Pred početak ceremonije klub je poklonio svim gostima navijački šal koji je posebno napravljen za proslavu 70. rođendana Širokog Brijega.

Među zvanicama bio je i član Predsjedništva BiH, Dragan Čović, kojem je predsjednik kluba Miro Kraljević poklonio dres Širokog Brijega. Pored mnogih zvanica tu su bili predstavnici nekoliko klubova iz BiH i Hrvatske, između ostalog, predstavnici Zrinjskog i Željezničara kojeg je predstavljao sportski direktor Saša Papac.

Također, noć je bila prepuna raznih zabavnih sadržaja, a svi su imali šansu da učestvuju u bogatoj tomboli jer je glavna nagrada bio put za Lourdes za dvije osobe. A, sasvim sigurno je ovim putem klub prikupio i značajna sredstva koja će im pomoći u finalnoj borbi u završnici sezone.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Jebi ih
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi