Plavci razumiju Kanteove strahove, dozvoliće mu da propusti ostatak sezone

Francuz u strahu od koronavirusa

Plavci razumiju Kanteove strahove, dozvoliće mu da propusti ostatak sezone

Chelsea je spreman napraviti ustupak i dozvoliti svom veznjaku Kanteu ako treba da, ako treba, propusti i čitav nastavak sezone 2019/2020.

Engleski premierligaši su se počeli spremati za nastavak sezone suspendovane zbog pandemije novog koronavirusa. Tako je u pogonu i ekipa Chelseaja.

Međutim, N'Golo Kante još nije viđen na treningu.

Franuz je bio prisutan u trening kampu Chelseaja u srijedu, gdje je stigao kako bi obavio obavezni test na Covid-19. Međutim, N'Golo Kante je od tada u svom domu, jer ga je strah za zdravlje, zbog situacije sa pandemijom.

Na terenu neustrašivi veznjak se itekako boji novog virusa, a njegov strah je sasvim razmiljiv. Naime, Kante je u prošlosti imao zdravstvenih problema, a njegov brat je preminuo od posljedica srčanog udara.

The Sun piše da je Chelsea spreman pustiti Kantea da odsustvuje od ekipe dok god ne bude spreman da se vrati redovnim aktivnostima. Pa čak iako to znači da će propustiti nastavak sezone.

Kako pišu britanski mediji, Kante je "pobjegao glavom bez obzira" iz kampa nakon što je prošao potrebne procedure prilikom testiranja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trener Frank Lampard navodno u potpunosti pruža podršku Kanteu, dok mediji nastavljaju izvještavati da je Francuz izuzetno i vidno nervozan po pitanju povratka fudbalu.

29-godišnji veznjak će nastaviti pratiti program kućnih treninga, dok se konačno ne vrati normalnom radu sa ekipom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi