Benzema uporedio Girouda s kartingom, a napadač Chelseaja pokazao kojoj vrsti automobila pripada

Nova zvijer u garaži

Benzema uporedio Girouda s kartingom, a napadač Chelseaja pokazao kojoj vrsti automobila pripada

E. Čaušević

Karim Benzema je nedavno podigao dosta prašine kada je odgovorio na to što ga porede s Olivierom Giroudom.

Benzema se oglasio putem Instagrama prije skoro dva mjeseca i našao se u centru pažnje zbog izjave za Girouda. On već dugo vremena ne igra za Francusku i mediji u ovoj zemlji su rekli da je Giroud dovoljno dobra zamjena, ali mu je to tada očito zasmetalo.

"To pitanje ćemo lako riješiti. Nećemo miješati Formulu 1 i karting. Ja znam da sam ja Formula 1", kazao je Benzema tada.

Giroud je tada odmah odgovorio i vratio je Benzemi u istoj mjeri. Poručio mu je da je on postao svjetski prvak s Francuskom za razliku od napadača Reala, te da to nije loše za nekoga ko je za kartinga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova tema aktuelna je i ovih dana nakon što se Giroud u novom automobilu pojavio na treningu Plavaca. Giroud je kupio nedavno Ferrarija i mnogi vjeruju da je na taj način htio pokazati u koju kategoriju automobila on pripada.

Image

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi