Plave će u Mostaru bodriti maksimalno 200 navijača?

Još jedna nerazumna odluka MUP-a HNK-a

Plave će u Mostaru bodriti maksimalno 200 navijača?

Adnan Beganović

Derbi 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas će u Mostaru odigrati Zrinjski i Željezničar, kojeg će s tribina stadiona Pod Bijelim brijegom bodriti maksimalno 200 navijača, nezvanično saznaje SportSport.ba.

Višestruki prvak Bosne i Hercegovine FK Željezničar sjajno je otvorio proljetni dio sezone, a dobre igre izabranika Milomira Odovića vratile se osmijeh na lice navijača ekipe s Grbavice.

Atmosfera u klubu i oko njega je fenomenalna, što su prepoznali i navijači koji su danas imali namjeru u velikom broju otputovati u Mostar. 

Međutim, da na tribinama stadiona Pod Bijelim brijegom ne bude prisutan veliki broj Manijaka pobrinuo se MUP HNK-a koji je, iz neobjašnjivih razloga, prema našim nepotvrđenim informacijama, poslao obavještenje u kojem stoji da će organizovano do stadiona ispratiti maksimalno četiri autobusa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To znači da će izabranike Milomira Odovića u najboljem slučaju bodriti 200 navijača, iako je zainteresiranost za odlazak na ovo značajno gostovanje za Plave bila mnogo veća.

SportSport.ba je pokušao kontaktirati MUP HNK-a kako bismo dobili više informacija, no na naše mnogobrojne pozive niko nije odgovarao.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.