Plavi odradili još jedan trening po kiši, danas meč s Vorsklom
Pripremama Željezničara jučer se priključio i bivši igrač Veleža Mustafa Mujezinović i jutros je odradio drugi trening sa novim saigračima

Pripreme Željezničara

Plavi odradili još jedan trening po kiši, danas meč s Vorsklom

E. Škorić, foto: E. Haračić

Fudbaleri Željezničara peti dan se pripremaju u Antaliji, gdje će boraviti do 12. februara.

Željezničar je nakon dvanaestodnevnih priprema u Međugorju otputovao u Antaliju i hotelu Sentido Zeynep u oblasti Belek pronašao je svoj mir.

Plavi rade svakodnevno, a jučer su prvi put s ekipom trenirali stoper Enes Sipović i veznjak Mustafa Mujezinović, koji je došao iz Veleža. Sipović je ujutro trenirao, a Mujezinović je stigao nešto kasnije i prisustvovao je podnevnom treningu.

Kao i jučer ujutro, jaka kiša pada u Antaliji, ali to naravno nije razlog da igrači nastave po uputama koje dobijaju od stručnog štaba, sve u cilju da što spremnije dočekaju proljetni dio šampionata.

Inače, zbog (lakših) povreda nisu trenirali Ermin Zec, Semir Dacić i Dženan Osmanović.

Željeznučar je prije tri dana remizirao sa Škendijom, a danas igra protiv Vorskle iz Ukrajine od 16:30 po lokalnom, odnosno 14:30 po bh. vremenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja priprema u Antaliji odmjerit će snage s ekipom Soči (10. februar) i Oleksandriya (11. februar).

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi