15

Komentari (15)

rodjak
volio bih da bude pun stadion pa nek pobjedi ko bude bolji,a mi ce mo se truditi da to budemo mi.Realno bez Stile i Osmankovica i sa Bogijem u odbrani Zeljo je puno slabiji i ranjiviji i nije to taj Zeljo koji je dominiro na Kosevu.Sjetimo se da je Osmankovic bio igrac utakmice u Vrapcicima,sad ga nema a ovaj put ce Brandao biti igrac utakmice jer ce prolaziti ko vihor kraj Bogija i onog visokog .Manev i Zvona ce ugusiti Krpica ,a Dino ce uzeti Alispahica i cica mica gotova je prica :) Pozdrav Manijacima vidimo se u subotu
Alpasinacxx
Sretno Velež u "bazi bez poraza".
zakeroni
Forza Velez i hajmo i ovde 3 boda uzeti
Taceoni
Manijak87
Jbeno je samo sto Stila ne igra.
Rekorderi
Nije prevelik problem. Istina da je bolje sa njim ali nije da nema ko. Biće ok to.
nijepoznat
Dobro Dosli Federalci
zakeroni
Za tebe,tvoju mamu i tatu veliki pozdrav od Mostaraca.
nijepoznat
Hvala Sine ljubi tajo
Manijak87
Haj'mo Plavi do pobjede! VOLIM TE ZELJO! Sretan put Rodjenim.
AnijakManjo
Zeljovci dodjite, dodjite na stadion!!! Svim navijacima Veleza, sretan dolazak na Grbavicu.
starmac
HVALA.Sto punija to bolje a bolji neka dobije.M.U.S.V.D.G
AnijakManjo
Na stranu rivalstvo, uvijek je bio praznik fudbala. Kad se ove dvije ekipe sastanu, jos da nas vrijeme posluzi. I spektakl moze da pocne.
HAMZA456789
Naprijed zeljo do pobjede !!!!!!
anes1921
Hajdeeee Željoooo!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.