Plemići na odmoru, Žižović proziva sredinom januara

HŠK Zrinjski

Plemići na odmoru, Žižović proziva sredinom januara

E. Škorić

Prvi dio sezone u Premijer ligi završava se danas utakmicom Borac - Sloboda, no većina igrača već je na odmoru.

Prvi dio sezone u Premijer ligi završava se danas utakmicom Borac - Sloboda, no većina igrača već je na odmoru.

Premijerligaški klubovi imat će oko mjesec dana pauze, a onda će se posvetiti pripremama za ono što slijedi na proljeće.

Zrinjski je pobjedom nad Radnikom (1:0) jučer okončao svoj turbulentni prvi dio sezone, ali Plemići u nastavku žele da se uključe u trku za prvo mjesto i stoga će morati da odrade dobar zimski period, da se možda i pojačaju, ali i dobro fizički i taktički spreme za nadolazeće utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred Mladenom Žižovićem i njegovim pomoćnicima veliki je posao, a kako saznajemo, sredinom januara Plemići kreću s pripremama. Otprilike bi prozivka trebala da bude održana 13. januara naredne godine.

Podsjećamo, Zrinjski ima 31 bod i peti je na tabeli, sa pet bodova zaostatka za vodećim timom lige, ekipom Sarajeva. Ispred su još Željezničar, Tuzla City i Borac.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi