Plemići otputovali na Kupres

Traže se pojačanja u veznom redu

Plemići otputovali na Kupres

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su se uputili na Kupres gdje će u narednih sedam dana brusiti formu za početak natjecanja u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine koje je predviđeno za 01.08.

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su se uputili na Kupres gdje će u narednih sedam dana brusiti formu za početak natjecanja u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine koje je predviđeno ua 01.08.

Plemići će u ovom dijelu priprema odigrati i jednu testnu utakmicu predviđenu za 04.07. a u Tomislavgradu će protivnik Zrinjskom biti Krupa. Trener Mladen Žižović najavio je da će u skorije vrijeme Zrinjski pojačati još neki nogometaši a kao deficitarnu poziciju u timu za sada je naglasio vezni red. U odnosu na igrače koji su bili na prozivci na Kupres danas nisu otputovali Vojin Savić i Mario Tičinović no oni bi se sutradan trebali priključiti svojim suigračima.

Na put nije otišao ni Semir Pezer koji je dio prošle sezone proveo na posudbi u Mladosti iz Doboj Kaknja. Pezer čeka rješenje svog statusa jer ima važeći ugovor za narednu sezonu, no kraj konkurencije koja se u Zrinjskom stvorima na njegovoj poziciji teško da će dobiti priliku u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski će najvjerojatnije zbog pogoršane epidemiološke situacije i drugi dio priprema obaviti na tlu Bosne i Hercegovine, no klub će se o tome najvjerojatnije službeno oglasiti tek po povratku ekipe s Kupresa.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti