Pletikosa: Odbio sam ponudu Chelseaja
FOTO: EPA

Iskusni hrvatski golman

Pletikosa: Odbio sam ponudu Chelseaja

Nekadašnji golman hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa (37) priznao je da je u proteklom periodu odbio ponude Chelseaja i Los Angeles Galaxyja. 

Pletikosa je na "odmoru" već nekoliko mjeseci nakon napuštanja Rostova i u proteklom periodu se povezivao sa brojnim klubovima, a čini se da je najveći interes za njegovo dovođenje pokazao španski Deportivo. 

"Potpišem li za Deportivo, bio bih jako zadovoljan. Još nisam spreman za mirovinu. Osjećam se dobro i zainteresovan sam za takvu ponudu, a ovo ljeto sam odbio nekoliko klubova iz Rusije. Zvao me i Chelsea da budem treći golman, pa i LA Galaxy... Spreman sam za izazove", izjavio je Pletikosa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pletikosa, koji je tokom karijere nastupao za Hajduk, Shakhtar, Spartak, Tottenham i Rostov, trebao bi u Deportivu postati rezerva golmanu Luxu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.