5

Komentari (5)

Husrefbeg22
Horvati i Serbi dva bliska naroda istih srmatskih korijena (jedno od iranskih plemena) doselise zajedno prije nesto vise od 1500 godina u srednju Evropu. Nakon sto su se slavenizirali pozvao ih je bizantijski car da se nasele u Bizantijsko (Istocno Rimsko carstvo). Nesto kasnije od 8 i 9 stoljeca oni primaju krscanstvo ali se nikada nisu evropeizirali. Danas su to poslijednja dva barbarska naroda Evrope. I sta ocekivati od njih nego da ispaljuju zolje gdje im naum padne. A druga je stvar i pitanje zasto su oni oduvijek do zuba naoruzani i stalna prijetnja drugim narodima.
Jos jedan dokaz da ima divljeg naroda u regionu stare Jugoslavije. Divlji narod ima divlju kulturu a oni koji zele da zanemare ovaj slucaj i sami su divljaci. Pazi bogati pa nisam znao da ima toliko divljaka u Hrvatskoj.
pikaboo
Mamu **** pa ne zna ni ispalit
kaskada24
Navijač Srbin vjerovatno!
HerrOttoFlick1921
Raketica novinaru, raketica. Kakva ba zolja ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.