"Po hodnicima Wembleya sam tražio Pepa, to je jedna obična džukela"

Poznati agent Mino Raiola tvrdi

"Po hodnicima Wembleya sam tražio Pepa, to je jedna obična džukela"

Edmir Škorić

Pep Guardiola nije baš omiljen među određenim dijelom nogometne javnosti, a posebno ne kod jednog uglednog menadžera.

Mino Raiola zastupa mnoge nogometne zvijezde poput Balotellija, Ibrahimovića, Pogbe, Donnarumme... I njegove najnovije izjave uznemirit će menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiolu.

"Pep je kukavica i džukela, ono što je napravio Zlatanu pokazuje da je kao čovjek nula. Neću reći da je loš trener jer nije, ali je odvratan kao čovjek", rekao je Raiola, dodavši:

"Ibri je rekao da mu se obrati ako mu nešto treba, a onda je zašutio i maknuo ga iz ekipe. Nije mu rekao ni doviđenja, ni njemu, a ni Maxwellu, koji je isto tako dobar tip".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raiola je priznao kako je želio da istuče bivšeg trenera Barcelone i to nakon pobjede Barce nad Unitedom u finalu Lige prvaka.

"Tražio sam ga po hodnicima Wembleyja, imao je sreće da me je Galliani, oji je bioi delegat UEFA, zaustavio i spriječio da mu očitam lekciju", ističe Raiola, pa zaključuje u svom stilu da je Zlatan trebao parkirati Ferrari umjesto Pepa na klupi Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi