Po trojica su napadali Ajdina Hasića i samo uz faul bi ga uspijevali zaustaviti

Imao sjajan meč

Po trojica su napadali Ajdina Hasića i samo uz faul bi ga uspijevali zaustaviti

E. Škorić

Mladi bh. reprezentativac Ajdin Hasić nedavno je postigao svoj prvi pogodak u Turskoj.

Hasića je kupio Bešiktaš iz zagrebačkog Dinama, ali ga je potom posudio drugoligašu Ümraniyesporu. Nakon nekoliko utakmica u kojoma nije ni dobio pravu priliku, u prošlom kolu je zabio golčinu u remiju protiv Karagümrüka.

Taj pogodak je donio dosta samopouzdanja Hasiću, navijači Bešiktaša su oduševljeni i već ga žele iduće sezone nazad u Istanbulu, a objavljen je i video s nekoliko poteza Hasića sa spomenute utakmice.

Juniorski bh. reprezentativac igra sjajno, pa je bilo situacija da ga napadaju po trojica protivničkih igrača i onda zaustavljaju tek prekršajem.

Čini se da sva priča oko Dinama i Bešiktaša i tvrdnji da je veliki potencijal nije prenapuhana i da od ovog veznjaka zaista možemo očekivati puno u budućnosti.

[twitter]https://twitter.com/mikserin/status/1276623557045497856[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi