Po uzoru na gradskog rivala: Manchester United kupuje klub

Uspostavljeni kontakti

Po uzoru na gradskog rivala: Manchester United kupuje klub

E. Škorić

Šefovi Manchester Uniteda namjeravaju da kupe klub u Australiji.

Manchester United, po uzoru na gradskog rivala, ima u planu da kubi klub u Australiji.

Rad se o Central Coast Marinersu, koji od ljeta traži nove vlasnike i navodno su uspostavljeni kontakti s Unitedom, pa je vrlo izvjesno da ovaj tim postane u vlasništvu Crvenih vragova.

Crveni vragovi žele da prošire svoj uticaj u Australiji i ovo bi mogao da bude početak izgradnje jedne mreže klubova širom svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da Manchester City ima u vlasništvu nekoliko timova kao što su Melbourne City, New York City, Mumbai City i Montevideo City.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
A sta je sa Tuzla CITY ?
3 0
NKZ1922
Taman posaljite Freda na posudbu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi