Pobjeda Konyaspora, Bajić u igru ušao u sudijskoj nadokandi

Bh. napadač ponovo na klupi

Pobjeda Konyaspora, Bajić u igru ušao u sudijskoj nadokandi

A. Beganović

U prvom susretu današnjeg programa 6. kola turske Super lige Konyaspor je na domaćem terenu savladao Mersin (2:0), a nekadašnji fudbaler Željezničara i mladi reprezentativac naše zemlje, Riad Bajić, u igru je ušao u sudijskoj nadokandi vremena.

Konyaspor je stigao do druge pobjede u sezoni u duelu sa posljednjeplasiranim Mersinom. Već na samom otvaranju susreta Traore je doveo do prednosti ekipu za koju nastupa Riad Bajić.

Sve do samog finiša susreta, tačnije do 85. minute rezultat se nije mijenjao, a onda je Holmen pogodio za konačnih 2:0.

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Riad Najić, i ovaj susret je počeo na klupi za rezervne igrače, a u igru je ušao u sudijskoj nadoknadi vremena umjesto Rangelova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nakon ove pobjede Konyaspor se nalazi na 10. mjestu tabele sa devet osvojenih bodova, dok je Mersin posljednji sa jednim osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.