Pobjeda Krupe u generalnoj probi protiv Tekstilca

Pogađali Banović i Galešić

Pobjeda Krupe u generalnoj probi protiv Tekstilca

Fudbaleri Krupe ostvarili su pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv Tekstilca.

Za izabranike Slobodana Starčevića je ovo ujedno bila generalna proba pred nastavak šampionata u Premijer ligi BiH, a meč je okončan rezultatom 3:0 u korist Krupe.

Krupa je do prednosti došla već u sedmoj minuti, kada je Banović nakon kornera glavnom zabio za vodstvo, a minutu prije kraja prvog poluvremena isti igrač je udvostručio prednost.

I u drugom dijelu Krupa je gospodarila terenom, viđeno je nekoliko dobrih prilika pred golom Tekstilca, no gola nije bilo sve do 75. minute. Na 3:0, što je ujedno bio i konačan rezultat, je povisio Galešić.

Krupa - Tekstilac 3:0

Krupa: Fejzić, Makitan, Nikodijević, Aleksić, Maksimović, Savić, Dujaković, Marjanović, Galešić, Šamara, Banović. Još su igrali: Kutić, Vukotić, Dabić, Mirosavljević, Gvozdenović, Glamočić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tekstilac: Pećić, S. Brković, Duspara, Jolović, Kovač, Đekić, Đuričić, Simić, M. Brković, Susaković, D. Vučković. Još su igrali: Vugdalić, Reljić, Eminović, Ćorić, Da. Vučković, Vujičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi