Pobjeda nad Vlašićem jedini cilj nogometaša Iskre

Odrađen još jedan trening

Pobjeda nad Vlašićem jedini cilj nogometaša Iskre

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre danas su na svom Jakliću obavili redovni poslijepodnevni trening, a radilo se veoma kvalitetno sa željom da igrači što spremniji dočekaju subotnji duel sa Vlašićem iz Turbeta.

Bugojanci su u prva dva kola drugog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad upisali samo jedan bod i nisu postigli nijedan pogodak, što svakako brine struku klubu. Slabe igre Iskre iskoristio je Borac iz Izačića tako da je tim sa Jaklića pao na drugu poziciju, ali i pored toga ostao najveći kandidat za osvajanje prvog mjesta koje donosi ždrijeb za Prvu ligu Federacije.

Današnji trening zbog drugog okupljanje amaterske selekcije NS SBK/KSB propustio je Haris Seferović, koji će propustiti i duel sa Vlašićom, s obzirom da je u Ključu(0:0) zaradio svoj treći žuti karton.

Iskra je protiv Vlašića veliki favorit te se u ovom klubu nadaju da će i napadači konačno proraditi te da bi eventualna pobjeda donijela pozitivnu atmosferu u klub pred odlučujuće susrete sa Borcem, Krajinom, Krajišnikom....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi