"Pobjeda protiv Veleža je dokaz da smo na pravom putu"
FOTO: Redžep Kadrić

Zvijezda za vikend gostuje u Jajce

"Pobjeda protiv Veleža je dokaz da smo na pravom putu"

S. Mlaćo

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca i nakon 21. odigranog kola nalaze se na trećem mjestu Prve lige FBiH.

U prošlom kolu izabranici Mile Lazarevića savladali su lidera Veleža sa minimalnih 1:0.

Jedan od najboljih u redovima Zvijezde bio je Kenan Šarić.

"U tom meču smo pokazali u najboljem svjetlu. Pokazali smo kako individualni, tako i timski kvalitet. Velež je sjajna ekipa i mislim da pobjeda jasno oslikava da smo na pravom putu", kazao je Šarić.

Zadovoljan je dosadašnjim igrama svog tima.

"Kao najmlađa ekipa u ligi sa samo par iskusnijih nogmetaša držati se u vrhu nije nimalo lako. Mislim da ćemo ipak u svakoj narednoj utakmici izgledati još bolje".

U dosadašnjem dijelu sezone Prve lige FBiH upisao je 20 nastupa uz tri pogotka i dvije asistencije.

"Ove polusezone me krenulo odlično, ali povrijedio sam se i to me spriječilo da pružim maksimum. Utjecalo je to i na minutažu, ali sada sve dolazi na svoje".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Zvijezda će put Jajca u goste Metallegheu.

"U mečevima protiv Olimpika i Veleža pokazali smo kvalitet, ali i karakter. Zvijezda sigurno ima još mnogo toga pokazati, a to ćemo nastojati i u Jajcu, koje imaju jaku ekipu. Ipak, mi Jajce želimo napustiti neporaženi", dodao je Šarić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Seronjo pizda ti materina Dva nedosudzena penala I ponisten gol Velez, a po najvise sto ste igralo na smrt protiv nas, ali pizdetine pamti Velez ovu tekmu Abd vracamo sa ksmatama, M.U.S.V.D.G
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi