Pocchetino i Klopp na ljeto žele nogometaša West Hama
Špekuliše se da će tim koji bude želio ovog mladića u svojoj ekipi, morati izdvojiti oko 35 miliona eura.

Gdje će mladi Englez?

Pocchetino i Klopp na ljeto žele nogometaša West Hama

E. Oštraković

Trener Tottenhama, Mauricio Pochettino, uradio je nešto što je velika rijetkost u današnjem nogometu.

Naime, on cijelu godinu dana nije doveo niti jedno pojačanje u svoju ekipu. Ipak, čini se da će se ta priča promijeniti narednog ljeta.

Mediji u Engleskoj javljaju kako je ozbiljno zainteresovan za igrača West Ham Uniteda, Declana Ricea. Dvadesetogodišnji Englez ove sezone nastupa na poziciji zadnjeg veznog, a ne na štoperu gdje je započeo karijeru.

Dovođenje ovog sjajnog nogometaša, Pochettinu bi mogao pokvariti Klopp, koji bi također želio sjajnog mladog Engleza u svojoj ekipi. Špekuliše se da će tim koji bude želio ovog mladića u svojoj ekipi, morati izdvojiti oko 35 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oba trenera poznati su kao treneri koji vole šansu davati mladim igračima, ali ostaje pitanje koju od ove dvije ekipe će odbarati Rice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi