Počela sjednica Izvršnog odbora NSBiH
Da li će Zmajevi konačno dobiti selektora ili ćemo se i narednim danima "šamarati" imenima. Saznat će se oko 18:00, no sve su prilike da selektora nećemo dobiti.

Na dnevnom redu osam tačaka

Počela sjednica Izvršnog odbora NSBiH

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Počeo je sastanak Izvršnog odbora N/FSBiH u Trening centru u Zenici. 

Na današnjem dnevnom redu biće ukupno osam tačaka, a predviđanja su da bi sastanak trebao trajati do 18 sati, kada će neko od članova Izvršnog odbora izaći pred medije i elaborirati šta se to danas ustvari odlučilo ili ne u Zenici.

Svi oni koji se nešto pitaju u bh. fudbalu danas su u Zenici. Interesantno da je posljednji stigao i Ivica Osim, kojeg je direktor Trening centra Alija Porča htio uvesti u salu u kojoj se održava sastanak.

Međutim, Osim je to pred novinarima odbio, kazavši da on nema šta da radi u toj sali. Podsjetimo, ukoliko ne dođe do preokreta, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine neće niti danas dobiti selektora.

Top Komentari

Gari Garinča
"Skroman" vozni park ove fudbalske mafije. Sve na Goli otok, tucat kamen. Vaskrsni Tito i sahrani ove uhljupe.
2 1
babangida
STS VISE IMA DA SE PRICA, AMAR OSIM TREBA BITI SELEKTOR I TO JE TO,DOSTA POLTRONA UDBASA,KADA U SRBIJI U REPKI BUDE CISTACICA MUSLIMANKA A TAKO ISTO I U HRVATSKOJ MI CEMO TRI PUTA ZA REDOM POSTAVITI NJIHOVE,DOSTA JE BIH BILA POLIGON ZA POLOVNE TRENERE I SRBIJE I HRVATSKE,HOCEMO BOSANCA...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi