Sprema li se nešto veliko ili samo dužnost zove? Džeko "ulovljen" na aerodromu s dokumentima!

Jutros postao otac

Sprema li se nešto veliko ili samo dužnost zove? Džeko "ulovljen" na aerodromu s dokumentima!

A. Čaušević

Edin Džeko je jutros ponovo postao otac nakon što je njegova supruga Amra na svijet donijela djevojčicu Daliu.

Džeko je na društvenim mrežama objavio prelijepu vijest i danas je sigurno među najsretnijim ljudima na svijetu, međutim nema puno vremena za odmor.

Naime, Roma danas igra jednu od pripremnih utakmica za novu sezonu. Vučica će na Sardiniji gostovati Cagliariju.

Romina ekspedicija je jutros otputovala na Sardiniju, a u avionu nije bilo Džeke, najboljeg igrača i kapitena rimske ekipe.

Ipak, nekoliko sati kasnije Džeko se pridružio saigračima što potvrđuje i fotografija sa aerodroma gdje je jedan od uposlenika "ulovio" Dijamanta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će, iskusni Sarajalija bez obzira što se jutros postao otac večeras biti uredno na terenu što možda najbolje pokazuje o kakvom profesionalcu se radi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bistrik87
Slavlje na dolini chupova, evo plate za jul i toplog obroka za avgust
3 8
gallardo.la
Jos jednom causevicu prestajem citati sportsport.ba, cuj sprema li se nesta veliko. Ja samo ne znam da li vi imate nekog sefa koji ovo pregleda
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi