Početak priprema donio optimizam na Mračaju, novi ispit FK Velež

Meč se igra u utorak

Početak priprema donio optimizam na Mračaju, novi ispit FK Velež

S. Mlaćo

Pred nogometašima Metalleghe u utorak je novi izazov. Naime, za rivala će imati FK Velež i sigurno će ova provjera dobro doći izabranicima Damira Beće.

Jajčani vrijedno rade od samog početka priprema, a Beća je svjestan da je pred njegovim izabranicima mnogo posla, kako do kraja priprema, tako i u drugom dijelu sezone.

Optimizam Jajčanima je donijela i pobjeda prije par dana u Krupi na Vrbasu, gdje su popularni Kraljevi nanijeli poraz jesenjem prvaku Prve lige RS i vjerovatno povratniku u Premijer ligu.

Jedini strijelac bio je Ivan Tankuljić, a Beća je sigurno mogao da se uvjeri u trenutno stanje ekipe, a pobjeda nad kvalitetnim rivalom svakako ja podstrek za daljnji rad. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada je igrački kadar u pitanju, u Jajce su za sada stigli Neven Vujica i Srđan Vulić, dok je saradnju produžio Emrah Hasanhodžić.

Glavni dio priprema Jajčani će odraditi u svojoj stalnoj bazi u Ljubuškom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi