Pochettina na prvoj press konferenciji u PSG-u dočekalo pitanje o Messiju

Trener Parižana zagonetan

Pochettina na prvoj press konferenciji u PSG-u dočekalo pitanje o Messiju

Edmir Škorić

Mauricio Pochettino nedavno je predstavljen u Parizu, a danas je na press konferenciji govorio i Lionelu Messiju.

Messi je od ljeta slobodan igrač i od 1. januara 2021. godine dobio je pravo da razgovara s drugim timovima. Kako se povezivao i sa PSG-om, Pochettina je dočekalo pitanje o sunarodnjaku.

"Meni je Djeda Mraz dao poklon tako što mi je dozvolio da dođem u ovaj klub. Hvala predsjedniku i sportskom direktoru što su mi ukazali šansu. Tek sam nekoliko dana ovdje, još se prilagođavam, a imamo vremena da pričamo o igračima. Ono što je sigurno - svi veliki igrači su dobrodošli u PSG", kazao je Pochettino.

Pochettino je dakle ostavio mogućnost da Messi dođe u Pariz, ali nije želio ništa previše o tome govoriti danas pred meč sa St. Etienneom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Došao sam u sjajan tim, to sam znao odmah, a uvjerio se sada. PSG je grupa izuzetnih igrača, pravo je zadovoljstvo imati ih. Želim da izvučem najviše od svakog od njih, želim da pobjeđujemo i da to radimo sa stilom", dodao je Pochettino.

Top Komentari

Mehinaldo
Dobar trener prvi pit vodi ekipu sa najvecim ambicijama pa ce mo vidjeti hoce li se snaci kako ce se nositi sa tim zvijezdama i teskim karakterima ako ih pusti kao sto ih je tuchel pustio gotov je bolje da nije ni dolazio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti