Počinje Jupiler liga, a navijači Anderlechta s dozom uzbuđenja čitaju sastav

Kompany od prve minute

Počinje Jupiler liga, a navijači Anderlechta s dozom uzbuđenja čitaju sastav

E. Škorić

Anderlecht danas od 14:30 sati dočekuje Oostende na startu prvenstva u Belgiji.

Anderlecht želi ove sezone daleko više, prošla je bila za zaborv, a jedan čovjek je vratio navijače na tribine i optimizam u klub.

Naravno, radi se o iskusnom stoperu Vincentu Kompanyju, koji se na kraju sezone oprostio od Manchester Cityja, pa karijeru nastavlja u matičnom klubu.

Kompany je došao da radi kao trener i igrač, a navijače je oduševilo kada su vidjeli današnji sastav i Kompanyja od prve minute.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Prve utakmice u novoj sezoni Jupiler lige odigrane su jučer, a pobjede su ostvarili Club Brugge, Mechelen, Genk i Mouscron.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi