"Moja garaža Specijal" - Turska razočarala, Italija oduševila, a šta mogu Hrvati protiv Engleske?
Bivši bh. reprezentativac analizirao je utakmice odigrane na EP

Danas se nastavlja Evropsko prvenstvo

"Moja garaža Specijal" - Turska razočarala, Italija oduševila, a šta mogu Hrvati protiv Engleske?

Adnan Beganović

Na evropskom prvenstvu do sada su odigrana četiri meča, a u podcastu "Moja garaža Specijal" analizirao ih je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i stalni gost našeg podcasta, Omer Joldić.

U drugoj epizodi podcasta "Moja garaža Specijal" čiji sponzori su Mozzart, Garlsberg i Red Bull gost komentator se osvrnuo na odigrane utakmice na EP, te na one koje slijede.

Na početku razgovora Joldić se osvrnuo i na dešavanja na meču Danske i Finske vezanih za Christiana Eriksena.

"Najvažnije od svega da je on sada dobro. Ipak, i juče se vidjelo, bez obzira koliko mi trčimo za svim i svačim, da je zdravlje na prvom mjestu", između ostalog je rekao Joldić.

Nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje razočara je Turska koja u duelu sa Italijom nije pokazala ništa. Joldić smatra da su turski reprezentativci bili anemični, dok je za reprezentaciju Italije imao samo riječi hvale.

Analizirao je Joldić igru Italijane i svakako da vrijedi poslušati ono što je zapazio. 

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

U Joldićevom fokusu bila i današnja utakmica između Engleske i Hrvatske. Mnogo korisnih informacija dao nam je Joldić, a kompletnu emisiju možete pogledati u video prilogu.

Top Komentari

Szentharomsvag
Ovo stručnjaci već znaju ko je razočarao, a ko oduševio nakon prve utakmice?? Pa nije ni čudo što smo stalni učesnici svjetskih i europskih prvenstava. Sa ovakvim znalcim i ne možeš biti nego u vrhu.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi