Podjela bodova u duelu TOŠK-a i Metalleghea

Mreže mirovale

Podjela bodova u duelu TOŠK-a i Metalleghea

Samir Mlaćo

Dosta uzbuđenja donio je današnji, posljednji, meč 22. kola Prve lige FBiH između TOŠK-a i Metalleghea, ali na kraju bez pogodaka (0:0).

Pogodaka nije bilo, ali uzbuđenja jeste. Posebno je uzbudljivo bilo u prvih 45. minuta. Nuhanović je prvi zaprijetio, ali golman gostiju Kukrika je odbranio. U 26. minuti penal za domaće, ali udarac Nuhanovića brani Kukrika. Deset minuta kasnije Oglečevac šutira glavom, Kukrika opet sjajan.

Nastavak drugog poluvremena donio je nešto mirniju igru bez puno uzbuđenja, a vrijedi izdvojiti pokušaj Oglečevca kod domaćih, te Vujice kod gostiju.

Ipak, mreže se nisu tresle pa bodom zadovoljniji mogu biti gosti iz Jajca. TOŠK je ostao na 13. mjestu i sada ima 21. osvojen bod, a Metalleghe BSI je sada na desetom mjestu sa 29 bodova. Jajčanima je ovo bio osmi susret koji su završili neporaženi.

NK TOŠK - NK Metalleghe 0:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK: Bošnjak, Hrvat, Navrboc, Papaz, Hodžić, Kurdić, Oglečevac, Nuhanović, Radulović, Rastoder, Hankić.

NK Metalleghe: Kukrika, Bevanda, Opardija, Kukavica, Malbašić, Hota, Tankuljić, Haračić, Samaradžić, Kovač, Kukavica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi