"Vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti"

Jajčani putuju u Tešanj

"Vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti"

Samir Mlaćo

Nakon dvije vezane pobjede nogomeaši Metalleghea gostuju u Tešnju.

Utakmica se igra u nedjelju 15.04.2018.godine sa početkom u 16,30. Sudiće je Kenan Bajraktarević iz Orašja.

Na tabeli se Metalleghe BSI nalazi na 10. mjestu sa 28 bodova ( 7 7 7 26:26) dok je TOŠK 13. sa 20 osvojenih bodova (6 2 13 23:33). Kraljevi imaju seriju od 7 kola bez poraza ( 4 pobjede i 3 remija ).

"Nakon pobjeda nad Olimpikom i Bratstvom u utakmicama u kojima je presudio jedan gol, nastavili smo sa dobrim radom, nismo se opustili. U nastavak sezone ulazimo mirniji i rasterećeniji pa bi trebali pružati još bolje igre", istakao je mladi napadač Jajčana Neven Vujica.

Kraljevi će u Tešnju nastupiti bez teško ozlijeđenog Gorana Markovića kojeg u utorak očekuje operacija, a još nekolicina provotimaca ima lakše ozlijede zbog rada u nemogućim uvjetima Mračaja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sa nestrpljenjem očekujem utakmicu u Tešnju. Vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti. Znamo da TOŠK-u bodovi mnogo znače, no ko god izađe na teren daće svoj maksimum. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu i nastavku naše bodovne serije", naglašava Ivan Tankuljić.

U jesenjem dijelu sezone Kraljevi su na Mračaju slavili protiv TOŠK-a sa 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti