Podrinje imenovalo novog trenera
Foto: FK Podrinje

Tonković postao bivši

Podrinje imenovalo novog trenera

U narednu sezonu Podrinje iz Janje će ući s novim trenerom.

Prvoligaš iz Republike Srpske je prethodnu sezonu okončao na šestoj poziciji, a iako je time ostvaren cilj, na kraju je došlo do promjene na samom kormilu kluba.

Umjesto Borislava Tonkovića na kormilu Podrinja u narednoj sezoni će biti novi-stari kormilar Zumbul Mahalbašić, koji je u međuvremenu stekao odgovarajuću licencu, što je u ranijem periodu bio kamen spoticanja.

Mahalbašiću će u radu asistirati Muhamer Jusufović, a osim što je dogovoreno i nekoliko pripremnih utakmica, došla su i pojačanja u vidu Stefana Janjića (Zvijezda) i Vladimira Molerovića (Sloboda Užice).

"Vjerujem da će Podrinje konkurisati za prvih pet pozicija na tabeli", izjavio je, između ostalog, novi trener Mahalbašić.

Dosadašnji trener Tonković je, s druge strane, svom sada već bivšem klubu poželio sreću i uspjeh u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Top Komentari

ljiljan
podrska za podrinje, jedini bosnjacki klub u ligama republike mrske
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi