Podrška stiže iz cijelog svijeta: Danas su svi mislima uz Leicester!
Navijači Leicestera su u suzama ispred stadiona svog kluba gdje su donijeli cvijeće za žrtve sinoćnjeg pada helikoptera u kojem je prema svemu sudeći poginuo i vlasnik Lisica.

Velika tragedija zadesila klub s King Power stadiona

Podrška stiže iz cijelog svijeta: Danas su svi mislima uz Leicester!

Endin Čaušević

Engleska je danas u velikom šoku nakon što se sinoć srušio helikopter na parkingu stadiona Leicestera, a prema svemu sudeći živote su izgubili svi putnici.

Iako još uvijek nema zvaničnih informacija iz Leicestera i policije engleski mediji su objavili prije nekoliko trenutaka da je vlasnik ovog kluba Vichai Srivaddhanaprabha bio u helikopteru sa svojom kćerkom, dvojicom pilota i još jednom nepoznatom osobom.

Mediji na Otoku tvrde da su oni izgubili živote, te da će to biti zvanično potvrđeno nakon što se utvrdi identitet i pete osobe koja je bila u helikopteru. Ovo je velika tragedija za Leicester koji je prema svemu sudeći ostao bez vlasnika koji ih je preporodio i vodio to senzacionalne titule prvaka Engleske prije dvije godine.

Nakon ove tragedije klubovi iz cijelog svijeta su pružili podršku igračima i navijačima Leicestera koji proživljavaju zaista teške trenutke. Na društvenim mrežama su se oglasili gotovo svi engleski klubovi, a podrška stiže i iz ostatka svijeta.

Top Komentari

Emir
Gledaj mušrika što se klanja ikoni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi