Podsjetio na najbolje dane: Majstorije pomalo zaboravljenog Armina Hodžića

Zablistao u pobjedi MOL Fehervara

Podsjetio na najbolje dane: Majstorije pomalo zaboravljenog Armina Hodžića

A. Čaušević

Pomalo zaboravljeni Armin Hodžić zablistao je u pobjede MOL Fehervara nad ekipom Diosgyori VTK. Bilo je 5:1, a bh. napadač je zabio dva gola. 

Hodžić je ušao sa klupe u 73. minuti, a za provedeno vrijeme na terenu je maksimalno iskoristio ukazanu priliku.

Ovaj 24-godišnjak koji je kao tinejdžer bio član i Liverpoola je majstorskim golovima podjestio na svoje najbolje dana iz dresa zagrebačkog Dinama kada je jedno vrijeme bio i član reprezentacije BiH.

Izdanak omladinske škole FK Željezničar je svoj prvi gol zabio u 75. minuti kada je majstorskim lažnjakom dva protivnika poslao po ćevape.

Drugi put je protivničkom golmana matirao deset minuta kasnije preciznim udarcem iskosa sa desne strane. Njegove golove pogledajte na 4:20 video priloga.

"Odigrali smo još jedan sjajan meč s dosta golova. Najvažije je da smo osvojili tri boda. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama igrati sličan fudbal i da ću svojim golovima doprinijeti klupskom uspjehu", rekao je Hodžić poslije utakmice.

Inače, drugi bh. fudbaler u dresu MOL-a, Anel Hadžić, je na terenu proveo posljednjih 15-ak minuta susreta nakon što je ušao sa klupe.

Top Komentari

Saimai1316
A koji su to najbolji dani,vi kad ovako napisete covjek bi pomislio da je mali igro u realu ili barceloni,nizi prosjek i to je sve
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi