Hodžić odigrao sjajan meč, pa uvršten u tim kola

Mađarska liga

Hodžić odigrao sjajan meč, pa uvršten u tim kola

Bh. napadač Armin Hodžić na fenomenalan način otvorio je novu sezonu u Mađarskoj.

Prva sezona u MOL Vidiju za ovog 24-godišnjeg fudbalera nije bila pretjerano uspješna, no ako se po jutru dan poznaje, Hodžić je, čini se, ponovo onaj stari na kakvog smo navikli u vremenu dok je igrao za Dinamo.

Na otvaranju sezone Hodžić je pružio sjajnu partiju protiv Kaposvara i pritom postigao dva pogotka, a to mu je, očekivano, donijelo i mjesto u najboljoj ekipi 1. kola OTP Bank lige.

Hodžiću društvo u napadu pravi Ezikiel, a osim njega među najboljih jedanaest još su se našli bivši fudbaler Sarajeva Adukor, te Knežević, Matyas, Markvard, Karan, Batik, Anton, Ristevski, Danilović...

Zajedno sa Hodžićem u klubu igra još jedan bh. fudbaler, tačnije Anel Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi