Pogba: Conte može postati poput Fergusona

Mladi veznjak o svom novom treneru

Pogba: Conte može postati poput Fergusona

Mladi veznjak, Paul Pogba, radio je sa Sir Alex Fergusonom tokom svoje tri godine provedene na Old Traffordu, a nakon prelaska u Juventus ovog ljeta, ima samo riječi hvale za svog novog trenera, Antonia Contea za kog smatra da može napraviti karijeru jednaku Fergusonovoj.

"Da li Conte može da postane velikan poput Fergusona? Mislim da može. On je sjajan trener i jednako dobar menadžer", izjavio je mladi Pogba za Tuttosport dodavši:

 

"Conte i ostali članovi stručnog štaba govore mi da još uvek mogu da napredujem i u pravu su. Mi razgovaramo na italijanskom. Pričamo jako često". 

 

Mladi igrač se potom osvrnuo na svoju minutažu, te je istakao kako je odlučan da se probije u prvih 11.


"Ne znam da li će biti teško protiv igrača poput Artura Vidala i Claudia Marchisia za početnu postavu. To je na treneru da odluči. Ja samo znam da moram biti spreman ukoliko me trener zatreba. Uvijek želim da igram, također i protiv Intera".

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus će se sastati sa Interom u subotu uveče.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije