Pogba: Da bi bili najbolji, morate pobjeđivati najbolje

Najavio meč protiv Liverpoola

Pogba: Da bi bili najbolji, morate pobjeđivati najbolje

Esmer Oštraković

Ekipa Manchester Uniteda je prva na tabeli u Premiershipu i to sa tri boda više od drugoplasiranog Liverpoola.

Upravo ove dvije ekipe igraju u nedjelju u okviru 19. kola Premiershipa, te će to biti pravi derbi susret.

"Mnogo smo napredovali i još uvijek napredujemo. Mlada smo ekipa i ne možemo reći da smo na nivou Liverpoola, jer su oni osvojili Premiership i nastavljaju sa pobjedama. Ali, kada osvojim naslov, možemo da kažemo da smo na istom nivou. Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš pobjeđivati najbolje. Možemo osvojiti Premiership, ali samo ako zadržimo fokus", rekao je Pogba te je dodao:

"Naravno da postoji mnogo ekipa koje mogu da osvoje titulu i mi smo daleko od toga, ali borit ćemo se sve dok postoji šansa za to", završio je Pogba.

Top Komentari

dadoredsi
Svaki pet minuta penal za vas zato Engleskih sudija nema nigdje.
0 0
struja
Nista bez VAR-a,tajpi R.Madrid
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi