Pogba donio odluku o nastavku karijere?
FOTO: EPA

Na meti brojnih klubova

Pogba donio odluku o nastavku karijere?

Francuski reprezentativac Paul Pogba i dalje je na meti brojnih evropskih velikana.

Član Juventusa već neko vrijeme pruža fenomenalne partije u italijanskom šampionatu i sve češće se spominje da će napustiti torinski klub u ljetnom prijelaznom roku, međutim čini se da je ovaj 23-godišnji donio odluku. 

Pogba je svjestan da će potencijalni kupac teško izdvojiti nevjerovatnih 100.000.000 eura za njegove usluge i spreman je produžiti ugovor sa Juventusom koji ističe 2019. godine.

"Kod Pogbe se nije ništa promijenilo, on i Juventus razmišljaju isto. Juventus neće prihvatiti bilo kakvu ponudu i slažem se da se treba tako postupiti. S druge strane, ni sam Paul neće biti nesretan ako ostane u Juventusu i spreman je potpisati novi ugovor", kazao je njegov zastupnik Mino Raiola. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi, Pogba je u Juventus prešao u ljeto 2012. godine iz Manchester Uniteda. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi