Pogba iftario za vrijeme utakmice, kada je krenuo u svlačionicu dočekao ga šok: "Ja? Opet?

Francuz se našao u nevjerici

Pogba iftario za vrijeme utakmice, kada je krenuo u svlačionicu dočekao ga šok: "Ja? Opet?

A. Čaušević

Edinson Cavani i Bruno Ferndades su u sjeni ostavili jednu od najboljih partija Paula Pogbe otkako je stigao u Manchester United prije skoro pet godina. 

Pogba je bio fantastičan u pobjedi nad Romom u polufinalu Europa lige sa 6:2. Iako je postio to ga nije spriječilo da briljira na terenu, a ujedno i postigne jedan od golova.

Sjajni Francuz se iftario tokom utamice što nije promaklo objektivima prisutnih fotografa. Zabilježili su taj trenutak, a Manchester United je i objavio fotografije dan nakon utakmice.

Nakon meča novinarka BT Sporta Reshmin Chowdhury je upitala Pogbu kako izdržava postiti čitav dan i na kraju odigrati cijeli meč.

"Allah nam pomaže da postimo i igramo", glasio je kratki i jasni Pogbin odgovor.

Oglasi

Međutim, kada je izlazio s trena na kraju utakmice Pogbu je dočekao pravi šok što najbolje pokazuje i njegova reakcija kada mu je prišao jedan od ekonoma Uniteda.

Francuzu je rečeno da će ponovo morati na doping test što je blago rečeno šokiralo odličnog veznjaka jer je očigledno istu stvar radio nedavno.

Stao je u nevjerici, gledao oko sebe i samo pitao: "Opet? A daj...", nakon čega je dodao: "Ponovo doping?!".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Paul zna šta mislim o njemu i zna da mislim koliko je važan za tim. Želim ga spremnom, želim da trči jer s tim kvalitetom kad je spreman, nezaustavljiv je", komentar je Olea Gunnara Solskajera na Pogbin nastup.

Ovaj 27-godišnjak je za sada na učinku od šest golova i sedam asistencija, ali ne treba zaboraviti da je u pauzirao u februaru i martu zbog povrede. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
Ne mogu kršćani da vjeruju da je post zdrav za tijelo
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi