Pogba izjavom obradovao navijače Manchester Uniteda

Da li će ostati?

Pogba izjavom obradovao navijače Manchester Uniteda

S. Mlaćo

Paul Pogba se nije baš najbolje snašao u Manchester Unitedu.

Zbog čestih povreda nije se naigrao, te navijači od njega tek očekuju najbolje.

Ipak, povezuje se sa pojedinim klubovima, te je pitanje da li će ostati na Teatru snova.

Sada se oglasio i imao poruku za sviju.

"Ostanite kod kuće, budite na sigurnom. Nastavite podržavati United. Nadam se da će se situacija popraviti i da ćemo se vratiti utakmicama. Nadam se da ćemo pokazati da smo spremni i da ćemo se vratiti osvajanju trofeja", poručio je Francuz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno je bivši napadač Uniteda Dimitar Berbatov stao u njegovu zaštitu. Smatra da su kritike neophodne.

"Te kritike su neopravdane. Napadan je uvijek, bez obzira bio kriv ili ne. On čini sve da se uklopi, te nema potrebe da neko sumnja u njegovu etiku i želju da bude još bolji. Igrati nogomet je sve što želi", kazao je Berbatov.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi