Pogba je završio epizodu u Unitedu i već se zna gdje nastavlja karijeru

Juve počeo pregovore

Pogba je završio epizodu u Unitedu i već se zna gdje nastavlja karijeru

Endin Čaušević

Situacija u Manchester Unitedu između Josea Mourinha i Paula Pogbe nikad nije bila gora, a sve smo bliže tome da će francuski igrač već u januaru napustiti Teatar snova.

United je jučer pred svojim navijačima pobijedio Fulham sa 4:1, a Pogba je ovaj meč odgledao s klupe za rezervne igrače. Francuski veznjak već neko vrijeme nije počeo meč od prve minute što je potvrda još jednom da nešto nije u redu između njega i Mourinha.

Engleski mediji jutros su objavili da je Pogba bijesan što ne igra u posljednje vrijeme i da je to kap koja je prelila čašu. Francuz je jasno poručio čelnicima kluba da želi napustiti United već u januaru, te da će ostati samo u slučaju da Mourinho ode.

Pogba je i ljetos htio da napusti Old Trafford kada se za njega raspitivala Barcelona, no tada je ostao uz nagovor čelnika kluba. Ipak, teško će ga zadržati u januaru, a navodno Pogba je veoma blizu povratka u bivši klub Juventus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Juve nema ništa protiv da kupi Pogbu, ali za znatno manje novca nego što su ga prodali prije nekoliko godina, te su već počeli pregovore s Crvenim đavolima. Ono što je sigurno jeste da nas očekuje dosta uzbuđenja u prelaznom roku što se tiče Pogbe i Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pogba69
Dat njega i pare za Pjanića
9 11
Edin Merlin
Ovaj orangutan nemoze Pjanicu ni vodu donositi,moze doci u Juve da bi bio zamjena Pjanicu. Svakome je jasno da je MP5 za ovu budalu izmislio fudbal !
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije