Pogba navijaču otvorio dušu, Old Trafford će ga izviždati prvom prilikom
Pogbine riječi navijaču u Torinu neće se dopasti Old Traffordu, možda su ovo njegove posljednje sedmice u Manchesteru

"Želim se vratiti u Juventus"

Pogba navijaču otvorio dušu, Old Trafford će ga izviždati prvom prilikom

Edmir Škorić, foto: EPA

"Da, želim se vratiti", navodno je kazao Paul Pogba jednom od navijača, javlja Tuttuosport.

Pogba je zaprimio toplu dobrodošlicu u srijedu navečer kada je njegov Manchester United gostovao u Torinu kod Juventusa, inače bivšeg kluba francuskog reprezentativca.

I dok je po završetku utakmice došlo do napetosti na relaciji Jose Mourinho - Leonardo Bonucci i Paulo Dybala, Pogba je otišao da pozdravi Juventusove navijače i rukovao se s njima.

"Da, želim se vratiti", navodno je Pogba tada otkrio jedno od navijača, objavio je Tuttosport.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogbi kao da je srce zaigralo kada se vratio u Torino, čak je ostao i duže u tom gradum, pa se naknadno vraćao u Manchester. Iako je njegov odnos s Mourinhom "popravljen" sve snažnije se priča i piše o dolasku u Juventus.

U dresu Stare dame je Francuz odigrao 178 mečeva i postigao je 34 gola uz 43 asistencije, dok je u Unitedu odigrao 110 utakmica, postigao je 20 golova i ima 22 asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konj konjski
I meni je messi rekao da hoce da dode u celik
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi